Πολιτική Επιστροφής και Ακύρωσης Προϊόντων για Ελλάδα και Κύπρο

Στόχος της εταιρείας μας, είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών.

Ο καταναλωτής μπορεί να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση, χωρίς να αναφέρει το λόγο και χωρίς καμία επιβάρυνση, εντός 10 ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν.

Τα έξοδα της αποστολής για αποστολές εντός Ελλάδας επιβαρύνουν τον αποστολέα, δηλαδή τον πελάτη μας.

Για αποστολές στην Κύπρο τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αποστολέα, δηλαδή εσάς.

Η επιστροφή πρέπει να γίνει απαραίτητα μέσω της υπηρεσίας courier Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ ή της Γενικής Ταχυδρομικής. Παρέχεται η δυνατότητα επιστροφής μέσω όποιου άλλου τρόπου επιθυμείτε, με το κόστος όμως να επιβαρύνει τον αποστολέα (χρέωση δική σας). Για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή είναι απαραίτητο το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και με την απόδειξη αγοράς.

Επιλογές Επιστροφής για Ελλάδα και Κύπρο

-Αλλαγή με το ίδιο προϊόν ή με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της συλλογής μας.

Τα έξοδα της  αλλαγής είναι βάσει του τιμοκαταλόγου.

Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό η επιστροφή γίνεται χωρίς επιβάρυνση.

-Επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων που επιστρέψατε. Η κατάθεση των χρημάτων γίνεται από λογαριασμό μας της τράπεζας Πειραιώς ή της Εθνικής. Σε περίπτωση που ο λογαριασμός σας ανήκει σε άλλη τράπεζα ενδέχεται να υπάρχουν κρατήσεις. Για την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία courier Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ ή την Γενική Ταχυδρομική, με χρέωση της εταιρείας μας, ή οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών με δική σας επιβάρυνση.

-Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε στο λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, προκειμένου να την αξιοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας.