346346436341

Αίσθηση καθαριότητας

Η NOVA απολυμαντική στο Ηράκλειο Κρήτης με εξειδίκευση στις απολυμάνσεις χώρων προσφέρει τεράστια ποικιλία σε συσκευές υγιεινής WC και αρωματισμού για οικίες και επιχειρήσεις. .Σε συνεργασία με τις πιο γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο είδος των προϊόντων υγιεινής, σας προσφέρουμε κομψές και εύκολες στη χρήση λύσεις οι οποίες είναι πιστοποιημένες με HAACP και θα καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία σε προϊόντα υγιεινής (χειροπετσέτες, χαρτιά υγείας,  σαπουνοθήκες, αντισηπτικά κ.ά.) στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επιπλέον, οι έξυπνες συσκευές που μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημά μας, εγγυώνται ότι θα μειώσουν το κόστος χρήσης των αναλώσιμών στην επιχείρησή σας.Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα αρωματικών και προϊόντων υγιεινής WC που διαθέτει η NOVA απολυμαντική στο Ηράκλειο Κρήτης και δημιουργήστε ένα ευχάριστο περιβάλλον για εσάς, τους εργαζόμενους και τους πελάτες σας.

Οι ατμοσφαιρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και τα άριστης ποιότητας αιθέρια έλαια που διαθέτουμε για τον αρωματισμό και την υγιεινή του WC, θα προσδώσουν στο χώρο σας μία αίσθηση καθαριότητας και θα  κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη. Ακόμα και αν διαθέτετε μικρούς χώρους μπάνιου η επιλογή των Wood sticks θα δώσει μια ευχάριστη νότα φρεσκάδας και υγιεινής.

Χάρη στις πρωτοπόρες και καινοτόμες συσκευές  απολύμανσης λεκάνης της NOVA Απολυμαντικής, θα βάλετε τέλος στις ανεπιθύμητες οσμές και θα σταματήσετε να αγχώνεστε για την καθημερινή καθαριότητα και απολύμανση των λεκανών της επιχείρησής σας.

dexamenes apolimansi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

AIR CONTROL

6,70
Yψηλής ποιότητας αρωματικό σπρέι. Με μεγάλη διάρκεια και εξαιρετική διασπορά. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία αρωμάτων.
more

Bowl Clip Deodorizer (συσκ. 12τμχ.)

3,60
Αποσμητικό τουαλέτας για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Με 30 φορές περισσότερο άρωμα από τα κοινά στίκ.
more

DISPENSER AIR FREE CLASSIC

21,70
Συσκευή ψεκασμού με προγραμματισμό λειτουργίας ανά 7,5 - 15 - 30 λεπτά, ημέρα-νύχτα ή όλο το 24ωρο.
more

DISPENSER AIR FREE LCD

29,20
Συσκευή ψεκασμού με οθόνη LCD με ηλεκτρονικό προγραμματισμό χρονικής λειτουργίας.
more

Easy Fresh Fragrance

7,50
Ανταλλακτικά αρωματικά για τη συσκευή Easy Fresh Dispenser
more

Καλέστε το εξειδικευμένο προσωπικό της NOVA Απολυμαντικής στο 2810321700 για άμεση εξυπηρέτηση.