Επαναστατική και καινοτόμος λύση στην απεντόμωση των επαγγελματικών σας χώρων

Η NOVA Απολυμαντική με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης και εξειδίκευση στην απολύμανση και απεντόμωση χώρων είναι η μοναδική εταιρεία σε ολόκληρο το νησί, που μετατρέπει την ηλεκτρική ενέργεια σε θερμική, κάνοντας χρήση της πρωτοποριακής και ριζοσπαστικής συσκευής θερμικής απεντόμωσης στο χώρο σας.

Η θερμική απεντόμωση λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια και αυξάνει τη θερμοκρασία του χώρου σε επίπεδα τέτοια που σκοτώνονται όχι μόνο τα τέλεια έντομα, αλλά και τα αυγά αυτών.

thermoapentwmwsh homepage img1 2

Η παραπάνω μέθοδος χαρακτηρίζεται ως μια σίγουρη και 100% πράσινη λύση. Χάρη στην απεντόμωση με θέρμανση όλα τα στάδια των εντόμων πεθαίνουν όταν εκτεθούν στους άνω των 50˚ C για 2 ώρες για τους εξής λόγους:

  • Λιώνουν οι κυτταρικές τους μεμβράνες.
  • Μετουσιώνονται οι πρωτεΐνες τους.
  • Καταστρέφονται ορισμένα ένζυμα.
  • Αλλάζει η ισορροπία άλατος στο σώμα τους.

Αν είστε ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας, απλά σκεφτείτε για πόσο καιρό θα χρειαστεί να παραμείνει κλειστό και μη διαθέσιμο ένα δωμάτιο στο οποίο διαπιστώθηκε προσβολή από έντομα όπως ψύλλους και κοριούς.  Εμείς σας προσφέρουμε την ιδανική λύση, καθώς δεσμευόμαστε για εγγυημένα αποτελέσματα δίχως την παραμικρή χρήση φαρμάκων και με μηδενική υπολλειματικότητα.

Με τις παραδοσιακές μεθόδους χρειάζονται τακτικοί ψεκασμοί με εντομοκτόνα σκευάσματα που πολλές φορές ξεπερνούν τις 2, λόγω της φυσιολογίας των ανά περίπτωση εντόμων. Αντίθετα, με την καινοτόμα εφαρμογή της θερμικής απεντόμωσης μόνο μερικές ώρες είναι αρκετές για να εξολοθρεύσουμε όλα τα στάδια των εντόμων και να επαναλειτουργήσει με ασφάλεια ο χώρος άμεσα, δίχως καμία καθυστέρηση και χωρίς καθόλου υπολείμματα από εντομοκτόνα σκευάσματα.

Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό της NOVA Απολυμαντικής στο 2810-321700 για άμεση επίσκεψη στο χώρο σας, προκειμένου να δημιουργήσουμε τη μελέτη καταπολέμησης των εντόμων με θερμική απεντόμωση στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγυημένα αποτελέσματα.