Καταπολέμηση όλων των παθογόνων μικροοργανισμών

Για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους

title

Η NOVA Απολυμαντική που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης προσφέρει άμεση και αποτελεσματική απολύμανση μικροβίων – ιών και του Covid19 SARS-Cov2, για καταπολέμηση της Covid-19 σε κάθε χώρο. Αντιλαμβανόμενοι τη σημασία της υγιεινής στο κτίριο που μένετε δεσμευόμαστε για την υψηλή αποτελεσματικότητα των εργασιών μας.Σκοπός μας είναι η καταπολέμηση όλων των παθογόνων μικροοργανισμών (Μυκήτων, Βακτηρίων και Ιών) συμπεριλαμβανομένων των κορονοϊών, με χρήση εγκεκριμένων σκευασμάτων από το Ε.Ο.Φ, πολύπειρο προσωπικό και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.
566856885 1
covid2

Αρχικά, το συνεργείο μας διαλύει στο βυτίο του νεφελοψεκαστήρα το ειδικό απολυμαντικό υγρό που διαθέτει άδεια από το Υπουργείο Υγείας και έγκριση του Ε.Ο.Φ.

Στη συνέχεια το απολυμαντικό υγρό με τα πολύ μικρά σταγονίδια που εξέρχονται από τον  νεφελοψεκαστήρα, μας εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή διασπορά του διαλύματος σε όλη την έκταση του χώρου (επιφάνειες και αέρα), καθώς θα εισχωρήσει ακόμη και στις πιο κρυφές και μικρές χαραμάδες του δωματίου που θέλουμε να απολυμάνουμε, αποφέροντας την καλύτερη δυνατή απολύμανση.

Ειδικότερα, η χρήση του ηλεκτρικού νεφελοψεκαστήρα τελευταίας τεχνολογίας δε προκαλεί φθορές σε επιφάνειες και αντικείμενα, ενώ χρειάζονται περίπου 30 λεπτά για να ξαναχρησιμοποιήσουμε τον πλέον ασφαλή και με μηδενικό μικροβιακό φορτίο χώρο.

Εμπιστευτείτε μας για την απολύμανση μικροβίων – ιών και Covid19 και εξασφαλίστε υγιεινές κατοικίες και επαγγελματικές στέγες.

cleanBefore

Απολύμανση Δεξαμενών

Οι δεξαμενές νερού πρέπει να διατηρούνται καθαρές προκειμένου να αποφεύγουμε επιμολύνσεις από παθογόνους μικροοργανισμούς που είναι πιθανόν να προκαλέσουν προβλήματα στον οργανισμό μας. Τα άλατα στα τοιχώματα και τα υπολείμματα στον πυθμένα δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για την ανάπτυξη παθογόνων μικροοργανισμών που μπορούν να αποτελέσουν απειλή για τη δημόσια υγεία.

Ένας ετήσιος καθαρισμός – απολύμανση της δεξαμενής θα απομακρύνει όλες αυτές τις ανησυχίες.

Η διαδικασία:

Κατά την απολύμανση των δεξαμενών, το εξειδικευμένο συνεργείο της NOVA Απολυμαντικής αφαιρεί αρχικά το νερό της δεξαμενής και στη συνέχεια με μηχανικό τρόπο και με την χρήση ειδικών καθαριστικών απομακρύνει όλα τα ξένα σώματα που βρίσκονται μέσα της.

Με το τέλος του καθαρισμού γίνεται απολύμανση της δεξαμενής με ειδικό εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ απολυμαντικό πόσιμου νερού.
cleanAfter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

AIR – 160

558,00
Συσκευή καθαρισμού αέρα φίλτρο 3Μ υψηλής ροής αέρα (ηλεκτροστατικό HAF) , απολύμανσης με λάμπα UVC και ιονισμού αέρα .
more

ALTOGERM

14,5015,20
Απολυμαντικό σε μορφή spray με τετρτοταγή άλατα αμμωνίου & γλουταραλδεϋδη .
more

DALCO 100

9,5051,00
Το Dalco 100 είναι ένα Απολυμαντικό - Αντιοσμικό, εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ.
more

DALCO CHLORACTION PLUS

5,30
ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ , ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΥΠΟΧΛΩΡΙΩΔΟΥΣ ΝΑΤΡΙΟΥ 12-14% ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ - ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ Ε.Ο.Φ. ΑΡ.ANANEΩΣΗΣ ΕΟΦ: 14084/05-03-2015 ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Φ.
more

DALCO GEL

1,7047,50
Αντισηπτικό χεριών με βάση την αλκοόλη .
more

DALCO QUAT

3,8014,90
Απολυμαντικό - Καθαριστικό - Αντιοσμικό
more

Επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό της NOVA Απολυμαντικής στο 2810-321700 για άμεση επίσκεψη στο χώρο σας, προκειμένου να αναλάβουμε την απολύμανση μικροβίων – ιών και του Covid19 στις καλύτερες τιμές της αγοράς και με εγγυημένα αποτελέσματα.